Hogyan váljunk vezérigazgatóvá?

77 szabály, ahhoz, hogy bármely vállalkozás élére juthass

4.990 Ft

Table Header
Szerző
Jeffrey J. Fox
Kiadó
AlphaPress
Kiadás éve
2022
Kötés
ragasztókötött
ISBN
9786156235077
Oldalszám
156

Leírás

Jeffrey J. Fox Jeffrey J. Fox, a Fox & Company menedzsment és marketing konzultációs cég alapítója, már 25 éve segít ügyfeleinek a sikeres vállalkozás felépítésében. Jeffrey J. Fox tizenhárom üzleti témájú könyvet írt, melyek mindegyike a sikerlisták élére került és több, mint 35 nyelvre lefordították.

A könyv megalapozott és praktikus tanácsokat ad ahhoz, hogyan tudjuk az ambícióinkat beteljesíteni azáltal, hogy saját magunkat is folyamatosan megújítjuk, hogy munkánk során együttműködünk, szakmailag növekedünk és sikeresebbé válunk. A 77 szabály, melyet a könyvben találunk, pontosan leírja, milyen lépéseket kell megtennünk, mely vonásainkat kell fejlesztenünk és mit kell elkerülnünk annak érdekében, hogy sikerrel járjunk. A könyvben fellelhető minden olyan képesség, amire egy sikeres vezetőnek szükséges van: jövőkép, kitartás, integritás, valamint tisztelet a vezetőink, beosztottjaink és kollégáink irányában.

A Hogyan váljunk vezérigazgatóvá kikerülhetetlen olvasmány mindenkinek, aki hosszútávú, sikeres karriert akar befutni az üzleti életben, ezért nem hiányozhat egyetlen fiatal menedzser könyvespolcáról sem.