Hogyan váljunk vezérigazgatóvá?

77 szabály, ahhoz, hogy bármely vállalkozás élére juthass

Szerző: Jeffrey J. Fox
Kiadó: AlphaPress
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 156
Kötés: ragasztókötött
ISBN: 9786156235077

4.990 Ft

Leírás

Jeffrey J. Fox Jeffrey J. Fox, a Fox & Company menedzsment és marketing konzultációs cég alapítója, már 25 éve segít ügyfeleinek a sikeres vállalkozás felépítésében. Jeffrey J. Fox tizenhárom üzleti témájú könyvet írt, melyek mindegyike a sikerlisták élére került és több, mint 35 nyelvre lefordították.

A könyv megalapozott és praktikus tanácsokat ad ahhoz, hogyan tudjuk az ambícióinkat beteljesíteni azáltal, hogy saját magunkat is folyamatosan megújítjuk, hogy munkánk során együttműködünk, szakmailag növekedünk és sikeresebbé válunk. A 77 szabály, melyet a könyvben találunk, pontosan leírja, milyen lépéseket kell megtennünk, mely vonásainkat kell fejlesztenünk és mit kell elkerülnünk annak érdekében, hogy sikerrel járjunk. A könyvben fellelhető minden olyan képesség, amire egy sikeres vezetőnek szükséges van: jövőkép, kitartás, integritás, valamint tisztelet a vezetőink, beosztottjaink és kollégáink irányában.

A Hogyan váljunk vezérigazgatóvá kikerülhetetlen olvasmány mindenkinek, aki hosszútávú, sikeres karriert akar befutni az üzleti életben, ezért nem hiányozhat egyetlen fiatal menedzser könyvespolcáról sem.