ASKAlandjaim

100%-ban valós történetek állatkínzási hatósági eljárásokról, kutya mentésről és az ASKA menhely világáról.

4.950 Ft

Table Header
Szerző
M. Zsazsa
Kiadó
ALPHAPRESS KFT
Kiadás éve
2022
Kötés
kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN
9786156235060
Oldalszám
271

Leírás

Tudta, hogy ma is élnek hazánkban kutyák láncon tartva, bántalmazva, éhínségben? Hogy vannak az országban olyan helyek, ahol falkákban járnak a kóbor kutyák ételt lopni? Tudta, hogy a kutyatámadások zöme abból ered, hogy az állat nem kapja meg azt a hierarchikus rendet, amit ő igényel? És mi a különbség a sintér és az ebrendész között?

Ezekre a kérdésekre kaphat választ ebből az egyedülálló és mással össze nem hasonlítható, ASKAlandjaim című könyvből.

Molnár Tamásné Zsazsa, az ASKA Állatkórházi Alapítvány vezetője vallja, hogy legbelül mindenki állatvédő, de az igazi állatvédelemhez kevés a szív. Megfelelő tudás is kell.
Az állatvédelem léte ma már teljesen természetes. Az, hogy a mai állapotok hogyan kezdődtek és milyen buktatókkal kellett szembenézni az állatvédelemmel foglalkozóknak, egy hosszú és tanulságos út volt.

Zsazsa 40 évvel ezelőtt csöppent állatvédelmi területre. Személyes kalandjain keresztül megismerheti a székesfehérvári ASKA menhely létrejöttét és az állatmentő munkatársak megterhelő, sokszor szívszorító napjait.

Az ASKAlandjaim című könyv 100%-ban valós történeteket tartalmaz állatkínzási hatósági eljárásokat megélt kutyákról, kutya mentésről és a menhely világáról.
A könyv különösen megható. Olvasása csak saját felelősségre ajánlott, mert a sírás garantált! Kiváló ajándék elkötelezett gazdiknak és állatkedvelőknek egyaránt.

A könyv megvásárlásával, annak teljes összegével Ön az ASKA Menhelyet támogatja.

Köszönjük a segítségét az ASKA nevében is!

További érdekességek az alábbi videóban, ahol Molnár Tamásné Zsazsával Bóna Judit beszélgetett az ASKAlandjaimról: