A digitális és ofszet nyomtatásnál ugyan úgy, ahogy az interaktív kiadványok és honlapok esetében is az árajánlatkérés összetett. Sok fajta és sok lépésből álló munkafázist és anyagot tartalmaznak, így az árajánlatkérés számítása minden esetben egyedi. Ár számításához az alábbi információkra van szükség – ezek ismeretében tudunk az árajánlatkérésre válaszolni, árajánlatot adni.

A megrendelés menete

A NYOMDAI MEGRENDELÉS

Megrendelő írásos (email, fax, levél) árajánlatkérésére a nyomda a kézhezvételtől számított 12 órán belül reagál, és az esetleges egyeztetéseket követően megküldi írásos árajánlatát. Az árajánlat elfogadása esetén Megrendelő írásos megrendelést küld a nyomdának (a határidő és a szállítási cím pontos megjelölésével), aki az abban foglalt munkálatokat határidőre teljesíti. Felek az egyedi munkák részleteit külön egyeztetik.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelt grafikai munkák különálló díjtételben szerepelnek, melyet a megrendelés lemondása esetén is számlázásra kerülnek. A grafikai munkák díja 4000 Ft + Áfa / munkaóra.

A NYOMDAI GYÁRTÁS

A beérkezett nyomdakész grafikai anyagtól, a gyártási technikától, illetve a kitöltött megrendelőlapok beérkezésétől számított a megrendelőlapon megjelölt mennyiségű munkanap, valamint a gyártás telítettségétől függően.

FIZETÉS

A legyártott anyag az első megrendelés esetén minden esetben előre utalva kerül kifizetésre, az előlegszámla alapján egy összegben, a megrendelés során küldött megrendelőlap-on szereplő bankszámlaszámra.

Kérj árajánlatot és minél pontosabban írd le a kívánt termék paramétereit. Nem baj, ha sokat írsz! Vizsgáld meg az árajánlatot! Kérdezz, pontosíts, ha valami nem világos!

Rendeld meg a terméket emailben! Csak írásban áll módunkban elfogadni a megrendelést. Kérjük a határidő megadását is. Ha Te adod az anyagot, akkor mellékeld lehetőleg PDFformátumban. Minden esetben ellenőrizzük a leadott anyag nyomdai kivitelezhetőségét. A tartalmat nem ellenőrizzük és felelősséget sem vállalunk érte, de ha hibát veszünk észre, akkor rá fogunk kérdezni.

Ha mi végezzük a nyomdai szerkesztést, akkor PDF-ben elküldjük az anyagot korrektúrára. A nyomdatermék csak akkor kerül nyomásba, ha írásban (emailben) engedélyt kapunk a nyomásra.

Nyomdai kivitelezés során nem jelentkezünk, ami egy jó jel, mert azt jelenti, hogy minden rendben megy a maga útján. Ha valamilyen gond merül fel, azonnal megszakítjuk a nyomdai kivitelezést és csak akkor folytatjuk, ha a problémát megnyugtatóan rendezzük a megrendelővel közösen egyeztetve.
A nyomdatermék elkészülte után egyeztetjük a szállítást.