Az árajánlat minden esetben egyedi. Ennek oka, hogy mind a digitális és az ofszet nyomtatásnál sokfajta anyagot és sok lépésből álló munkafázist alkalmazunk. Kérjük, hogy az ajánlatkérő gombra kattintva töltsd ki az űrlapot, és 1 munkanapon belül megküldjük ajánlatunkat. 

A megrendelés menete

Kérj árajánlatot és minél pontosabban írd le a kívánt termék paramétereit. Amikor megkapod az árajánlatot, nézd át és, ha valami nem világos akkor mindig kérdezz rá.

Emailben küldd el a megrendelést, hogy ne vesszen el információ, valamint mindig add meg a határidőt. Ha Te adod az anyagot, akkor mellékeld lehetőleg PDF formátumban. Minden esetben ellenőrizzük a leadott anyag nyomdai kivitelezhetőségét. A tartalmat nem ellenőrizzük és felelősséget sem vállalunk érte, de ha hibát veszünk észre, akkor rá fogunk kérdezni.

Ha mi végezzük a nyomdai szerkesztést, akkor PDF-ben elküldjük az anyagot korrektúrára. A nyomdatermék csak akkor kerül nyomtatásba, ha írásban (emailben) engedélyt kapunk a nyomásra.

Nyomdai kivitelezés során nem jelentkezünk, ami egy jó jel, mert azt jelenti, hogy minden rendben megy a maga útján. Ha valamilyen gond merül fel, azonnal megszakítjuk a nyomdai kivitelezést és csak akkor folytatjuk, ha a problémát megnyugtatóan rendezzük a megrendelővel közösen egyeztetve.
 
A nyomdatermék elkészülte után egyeztetjük a szállítást.