Az árajánlat adás összetett, ezért minden ajánlatunk számítása egyedi. Ennek oka, hogy mind a digitális és az ofszet nyomtatásnál sokfajta anyagot és sok lépésből álló munkafázist alkalmazunk. Kérjük, hogy az ajánlatkérő gombra kattintva töltsd ki az űrlapot, és 1 munkanapon belül megküldjük ajánlatunkat. 

A megrendelés menete

A NYOMDAI MEGRENDELÉS

Megrendelő írásos (email, fax, levél) árajánlatkérésére a nyomda a kézhezvételtől számított 12 órán belül reagál, és az esetleges egyeztetéseket követően megküldi írásos árajánlatát. Az árajánlat elfogadása esetén Megrendelő írásos megrendelést küld a nyomdának (a határidő és a szállítási cím pontos megjelölésével), aki az abban foglalt munkálatokat határidőre teljesíti. Felek az egyedi munkák részleteit külön egyeztetik.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelt grafikai munkák különálló díjtételben szerepelnek, melyet a megrendelés lemondása esetén is számlázásra kerülnek. A grafikai munkák díja 4000 Ft + Áfa / munkaóra.

A NYOMDAI GYÁRTÁS

A beérkezett nyomdakész grafikai anyagtól, a gyártási technikától, illetve a kitöltött megrendelőlapok beérkezésétől számított a megrendelőlapon megjelölt mennyiségű munkanap, valamint a gyártás telítettségétől függően.

FIZETÉS

A legyártott anyag az első megrendelés esetén minden esetben előre utalva kerül kifizetésre, az előlegszámla alapján egy összegben, a megrendelés során küldött megrendelőlap-on szereplő bankszámlaszámra.

Kérj árajánlatot és minél pontosabban írd le a kívánt termék paramétereit. Nem baj, ha sokat írsz! Vizsgáld meg az árajánlatot! Kérdezz, pontosíts, ha valami nem világos!

Rendeld meg a terméket emailben! Csak írásban áll módunkban elfogadni a megrendelést. Kérjük a határidő megadását is. Ha Te adod az anyagot, akkor mellékeld lehetőleg PDFformátumban. Minden esetben ellenőrizzük a leadott anyag nyomdai kivitelezhetőségét. A tartalmat nem ellenőrizzük és felelősséget sem vállalunk érte, de ha hibát veszünk észre, akkor rá fogunk kérdezni.

Ha mi végezzük a nyomdai szerkesztést, akkor PDF-ben elküldjük az anyagot korrektúrára. A nyomdatermék csak akkor kerül nyomásba, ha írásban (emailben) engedélyt kapunk a nyomásra.

Nyomdai kivitelezés során nem jelentkezünk, ami egy jó jel, mert azt jelenti, hogy minden rendben megy a maga útján. Ha valamilyen gond merül fel, azonnal megszakítjuk a nyomdai kivitelezést és csak akkor folytatjuk, ha a problémát megnyugtatóan rendezzük a megrendelővel közösen egyeztetve.
A nyomdatermék elkészülte után egyeztetjük a szállítást.